skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Nopeat Kokeilut Pyörivät Turun Ammattikorkeakoulussa Ilman Hakuaikoja

Turun ammattikorkeakoulun kanssa tehtävillä nopeilla kokeiluilla ei ole erillisiä hakuaikoja. Neljään kehitysympäristöömme liittyvät kokeilut siis alkavat ja päättyvät yritysten omien kehitystarpeiden mukaan. Tavoitteena hankkeessamme on saada kaikki kokeilut valmiiksi pisimmillään kolmessa kuukaudessa, jonka jälkeen on usein helppo jatkaa uusien kokeilujen merkeissä.

Kokeiluideat sekä niiden tavoitteet ja aikataulut sulautetaan pilotteihimme joustavasti ja yrityksen kanssa tiiviissä yhteistyössä. Pilotit toimivat muun muassa seuraavien teemojen ympärillä: virtuaali- ja lisätty todellisuus, pelillisyys, robotiikka, liikunta- ja hyvinvointiteknologia, 3D-mallintaminen, tila-analytiikka, oppimisanalytiikka, IoT, tekoäly opetuksessa sekä kestävät energiaratkaisut. Kokeilun kesto, tavoitteet ja aikataulu sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 

Lue lisää Turun ammattikorkeakoulun kanssa tehtävästä kehitystyöstä ja sen aihealueista täältä. Teemme yritysten kanssa laajalla skaalalla ketteriä nopeita kokeiluja, joiden lähtökohtina ovat aina yritysten palvelu- ja tuotekehitystarpeet. Kaikki neljä pilottiamme toimivat myös tiiviissä yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Kokeilut tehdään matalalla kynnyksellä ilman palkkioita tai maksuja ja mahdollisimman joustavasti kuhunkin aihepiiriin sopivalla tavalla.

Kokeilemaan pääsee ottamalla yhteyttä: Rauli Lautkankare

Back To Top