skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Verkkovalmennus: Yhteiskehittämisen ABC 23.9.

Tule innostumaan yhteiskehittämisestä ja kuulemaan, miten yhteiskehittämisen projekti toteutetaan käytännössä Espoon oppimisympäristöissä!

Mitä: Yhteiskehittämisen ABC -verkkovalmennus
Milloin: 23.9. klo 14.30-16.30  
(mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle klo 16.30-17)
Missä: Verkkokoulutus (linkki ja materiaalit jaetaan osallistujille ennen koulutuspäivää)
Miten: Ilmoittautudu täällä! Ilmoittaudu viimeistään 20.9.

Valmennus on suunnattu kaikille kasvatuksen ja koulutuksen parissa työskenteleville kaupungin toimijoille, yrityksille ja yhdistyksille.

Koulutus on ilmainen.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat siihen, miten yhteiskehittämisen projekti toteutetaan Espoon oppimisympäristössä. Valmennuksen keskiössä on Make with Espoo -yhteiskehittämisen toimintamalli sekä uusi digitaalinen yhteiskehittämisen alusta.

Valmennuksen sisältö

  • Yhteiskehittäminen – mitä se tarkoittaa ja mitkä ovat yhteiskehittämisen hyödyt?
  • Yhteiskehittäminen Espoon oppimisympäristöissä
  • Menetelmät ja työkalut

Valmennuksen vetämisestä vastaa yhteiskehittämisen uranuurtaja Krista Keränen Laurea-ammattikorkeakoulusta. Hän on mm. väitellyt yhteiskehittämisestä Cambridgen yliopistosta 2015 ja kehittänyt palkittuja yhteiskehittämisen työkaluja. Keränen on myös toiminut lähes 30-vuotta yrittäjänä ja yli 10-vuotta opettajana.

Valmennus toteutetaan osana Kehittyvä KYKY ja 6Aika:Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeita, joiden tavoitteena on jatkokehittää Espoon koulujen ja yritysten yhteiskehittämisen KYKY-toimintamallia. Toiminnassa yhteiskehitetään oppimista ja kasvua tukevia tuotteita ja palveluita.

Lisätiedot: Maiju Haltia-Nurmi, 040-552 8446, maiju.haltia-nurmi@espoo.fi

Back To Top