skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Oppimisratkaisun Pedagoginen Vaikuttavuus -koulutus Espoossa 22.10.

Tervetuloa Oppimisratkaisun Pedagoginen Vaikuttavuus -koulutukseen

Aika: tiistai 22.10.2019 klo 9-16
Paikka: Innopoli (Tekniikantie 12, Espoo)

Koulutuksen vetäjänä toimivat Education Alliance Finland (ent. Kokoa Standard) yrityksen perustajat Saila Juuti ja Olli Vallo. 

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa työkaluja oppimistuotteen pedagogisen laadun ja käytettävyyden kehittämiseen. Lisäksi opitaan perustietoa oppimisteorioista joihin tukeutua tuotekehityksessä sekä verkostoidutaan opetusalan yritysten kanssa. Koulutus pidetään suomeksi ja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tarjotaan lounas ja kahvit. 

Kutsu on avoin kaikille koulutusalan yrityksille/organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden pedagogisen laadun kehittämisestä ja mittaamisesta. Koulutus järjestetään 20 hengelle ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (samasta organisaatiosta edustajia maksimissaan 2 henkeä). Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan perjantaihin 18.10 asti tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. 

Mikäli ilmoittautuneiden joukossa on pääkielenään englantia puhuvia, voidaan materiaali kääntää englanniksi ja koulutus vedetään osittain kaksikielisesti. 

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/iPW6sDQmqd14MCAG6

Lisätietoja:
Olli Vallo, olli@educationalliancefinland.com
Meri Vainio, meri.vainio@espoo.fi

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennuspäivää. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus, jonka valmennuksen järjestäjä lähettää  yritykselle täytettäväksi ilmoittautumisen jälkeen.
Back To Top