skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Yhteiskehittämisen Työpaja Yrityksille Espoossa 22.5.

Haluatteko kehittää tulevaisuuden oppimisympäristöjä, tuotteita tai palveluja yhdessä käyttäjien ja muiden kehittäjien kanssa? Onko teillä tuote- tai palveluidea, prototyyppi tai valmis ratkaisu, jota haluaisitte lähteä kokeilemaan aidossa oppimisympäristössä?

Tervetuloa mukaan keskustelemaan aidoista oppimisympäristöistä nousseista haasteista ja kehittämään niihin uusia innovatiivisia ratkaisuja yhteistyössä muiden yritysten ja toimijoiden kanssa. Tarjoamme kehittämisen verkostoja ja kokeilualustan, joka kattaa laajasti Espoon eri toimijat ja alueet. Tilaisuudessa saat lisätietoa hankkeesta ja pääset vaikuttamaan kokeilujen sisältöön sekä verkoston kehittämiseen.

Aika: 22.5.2019, klo. 8.00-11.30
Paikka: Innopoli 1 (Panorama), Tekniikantie 12, 02150 Espoo
Tarjoilut: Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa
Fasilitaattorit: Mari Alahuhtala ja Helena Ylhäisi, LINK Design and Development Oy
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Lisätietoja: Meri Vainio, projektipäällikkö, Espoon kaupunki,

Tilaisuuden avaa Espoon kaupungin digikehittämispäällikkö Harri Luttinen. Lisäksi opetustoimen johtaja Kaisu Toivonen kertoo yhteiskehittämisestä Espoon kaupungin näkökulmasta. Asiantuntijapuheenvuorossa kuullaan Anu Kankaista (PhD, Head of Human-Centred Innovation, LINK Design and Development Oy), joka kertoo hyväksi havaituista käytännöistä yhteiskehittämisestä lasten kanssa.

Mukaan mahtuu kaksikymmentä ensimmäistä ilmoittautunutta.

Kutsu ja ohjelma

 

Back To Top