skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Kesäiset Kuulumiset
Kuva: Yiping Feng and Ling Ouyang / Helsinki Marketing

Kulunut vuosi on ollut mielenkiintoinen, haastava ja täynnä innostunutta tekemistä! Kokeilutoiminta pyörii täydellä höyryllä hankkeessamme mukana olevissa kaupungeissa ja ammattikorkeakouluissa. Mukana toiminnassamme on n. 150 yritystä ja kokeiluja on tehty tai parhaillaan käynnissä n. 100. Olemme päässeet monin eri tavoin edistämään suomalaisten yritysten matkaa ja on ollut ilo seurata, millaisia tuloksia yhteiskehittämisestä on tullut niin yritysten, kaupunkien, yritysten kuin oppilaitostenkin näkökulmasta.

Väliseminaarimme Helsingissä kesäkuun alussa näytti jo sen, miten paljon olemme saaneet aikaan esimerkiksi prosessien kehittämisen kannalta. Voidaan jopa sanoa, että olemme onnistuneet rikkomaan monia raja-aitoja, jotka aiemmin saattoivat olla yhteistyön käynnistämisen esteenä yritysten, kaupunkien, koulujen ja TKI-organisaatioiden välillä.

Meillä on kesän aikana useita hakuja ja mahdollisuuksia auki yrityksille. Nopeiden kokeilujen hakuajat ovat jo auki Helsingissä ja Espoossa, ja aukeavat kesän aikana vielä Turussa, Forum Virium Helsingillä ja Oulussa. Lisäksi Turussa järjestetään työpajoja yhteiskehittämisestä ja Helsingissä järjestetään kansainvälistymiseen tähtäävää yritysvalmennusta. Helmenä syksyn tapahtumien joukossa on järjestämämme kansainvälistymismatka Piilaaksoon syys-lokakuun vaihteessa. Kaikkiin edellä mainittuihin on haku tai ilmoittautuminen käynnissä kesän aikana. Tarkemmat tiedot löytyvät ajankohtaista -osiossa.

Nyt on aika ladata akkuja ja nauttia kesästä. Kiitokset tähänastisesta yhteistyöstä, jatketaan näiden asioiden äärellä jälleen elokuussa! Hyvää kesää!

Back To Top