skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Muutokset Kevään Toiminnassa

Koronavirustilanne on muuttanut kevään suunnitelmiamme oleellisesti. Tunnemme vastuumme ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, emme tänä keväänä toistaiseksi järjestä live-tilaisuuksia. Keväälle suunnitellut tapahtumat ja tilaisuudet siirretään mahdollisuuksien mukaan etäyhteydellä toteutettavaksi.

Valitettavasti joudumme perumaan myös toukokuulle suunnitellun hankkeen päätösseminaarin. Kerromme myöhemmin, millä keinoin voimme jakaa hankkeen oppeja ja käytäntöjä eteenpäin. Seuraamme tilannetta, ja päivitämme tilaisuuksien osalta niiden toteutuksesta kotisivuillamme.

Koulujen siirryttyä etäopetukseen, on toimintaympäristömme myös kokeilujen osalta muuttunut. Kun koulujen lähiopetuksessa tapahtuvia kokeiluja ei ole mahdollista järjestää, pyrimme siirtämään keväälle suunniteltuja kokeiluja syksylle. Kartoitamme mahdollisuuksia auttaa opetuksen digiratkaisuja tarjoavia yrityksiä tässä poikkeustilanteessa.

Järjestämme keväällä myös yritysvalmennuksia verkkototeutuksena.

Poikkeuksellinen tilanne vaatii paljon meiltä kaikilta. Uskomme kuitenkin, että tilanteesta voi seurata myös paljon hyvää – esimerkiksi etäopetuksen yleistymisen myötä uusia ratkaisuja varmasti kaivataan. Jatkossa digitaalisten ratkaisujen ja laadukkaan opetuksen yhteensovittaminen tulee avaamaan aivan uudenlaisia näkymiä. Yhteiskehittämisen tarve ei tule vähenemään.

Back To Top