skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Tuotteen Pedagoginen Vaikuttavuus -yritysvalmennus Helsingissä 13.3.2020

Tervetuloa tuotteen pedagoginen vaikuttavuus –valmennukseen!

Helsingissä 13.3.2020 pidettävä käytännönläheinen yritysvalmennus tarjoaa työkaluja oppimistuotteen pedagogisen laadun ja käytettävyyden kehittämiseen. Lisäksi opitaan perustietoa oppimisen mittaamisesta sekä verkostoidutaan muiden opetusalan yritysten kanssa.

Kutsu on avoin kaikille koulutusalan yrityksille/organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden pedagogisen laadun kehittämisestä ja mittaamisesta.

Päivän kouluttajina toimivat Education Alliance Finland (ent. Kokoa Standard) yrityksen perustajat Saila Juuti ja Olli Vallo.

Aika: 13.3.2020 klo 9-16 (kahvia tarjolla klo 8.30 alkaen).
Paikka: Kalasatama Urban Lab, REDI (osoite: Hermannin rantatie 5), Helsinki

Valmennukseen kuuluu kevyt lounas ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Koulutus pidetään suomeksi ja on yrityksille ilmainen, mutta de minimis-tuen alaisena edellyttää osallistuvilta yrityksiltä de minimis-tuki-ilmoituksen täyttämistä.

Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja samasta organisaatiosta otetaan maksimissaan 2 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen valmennukseen on päättynyt.

 

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennuspäivää. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus, jonka valmennuksen järjestäjä lähettää yritykselle täytettäväksi ilmoittautumisen jälkeen.

 

Back To Top