skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Yritysvalmennus Verkossa: Kehitysyhteistyön Mahdollisuudet Edtech-yrityksille 15.6.2020

Järjestimme toukokuun alussa aamukahvitilaisuuden kehitysyhteistyön mahdollisuuksista edtech-yrityksille. Jatkamme nyt samalla teemalla syventyen aiheeseen yritysvalmennuksen merkeissä maanantaina 15.6.2020 klo 12.30-16. Valmennus toteutetaan etänä. Tilaisuudessa asiantuntijat mm. FINGOsta, Business Finlandista ja Finnpartershipistä kertovat miten yritykset voivat lähteä mukaan kehitysyhteistyöhön ja kehittää uusia ratkaisuja kehittyville markkinoille. Mitä yrityksen tulee ottaa huomioon ja millaisiin asioihin valmistautua markkinoille menon ja rahoituksen osalta? Saamme myös kuulla tarkemmin Kenian digitaalisen opetuksen markkinasta sekä kokemuksia yrityscaseista.

Valmennus on tarkoitettu suomalaisille edtech-yrityksille. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja samasta organisaatiosta otetaan edustajia maksimissaan 2 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme osallistujille vahvistusviestin ja de minimis*-lomakkeen täytettäväksi ennen valmennusta. Yritysvalmennuksen järjestävät 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppismisympäristöt-hanke ja Education Finland.

Valmennus pidetään pääosin suomeksi, mutta yksi puheenvuoro ja siihen liittyvä Q&A-osio englanniksi. Ilmoittautuminen valmennukseen on päättynyt.

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

12.20-12.30 Kirjautuminen ja tekniikan tarkastus
• FINGO, Mika Välitalo 
• Landscape report: Digital education in Kenya, Q&A, Ms Anne Atambo
• Yrityscaset, Satu Järvinen, Skillsafari
• Finnpartnership, Birgit Nevala
• Business Finland, Christopher Palmberg
• Keskustelua ja kysymyksiä, yhteenveto
16.00 Lopetus

Yritysvalmennus tukee osaltaan edtech-yritysten edellytyksiä osallistua syksyllä usean toimijan järjestämiin SDG Boostereihin. Boosterit tuovat kansalaisjärjestöt, yritykset, rahoitusvälineet ja asiantuntijat yhteen kehittämään ratkaisuja kehittyvissä maissa identifioituihin haasteisiin. Lisää tietoa elokuun Boosterista löydät täältä.

 

*6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennusta. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus, jonka hanke toimittaa jokaiselle yritykselle erikseen. Lomake lähetetään täytettäväksi valmennukseen ilmoittautuneille yrityksille.

Back To Top