skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Yritysvalmennusta Oulussa 18.10.2019
Kuva: Oamk

Asiakaslähtöisyys edu-tuotteissa ja yhteiskehittämisen mahdollisuudet

Yritysvalmennuspäivä oppimiseen liittyviä tuotteita kehittäville yrityksille

Aika: 18.10.2019 klo 8:30-15:00

Paikka: Business Kitchen, Oamk, Kotkantie 1, Oulu

Muotoiluosaamisen hyödyntäminen ja asiakaskokemuksen nostaminen uusien tuotteiden ja palveluiden keskiöön ei ole enää vain kilpailutekijä, vaan usein myös markkinoiden sanelema pakko. Tervetuloa mukaan valmennuspäivään, jossa aamupäivän aikana tutustumme palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen teorioihin sekä menetelmiin ja opit soveltamaan niitä osana yrityksen liiketoiminnan kehittämistä. Päivän loppuosuuden aikana teemme konkreettisia harjoituksia ja halutessasi voit varata myös lyhyen keskusteluhetken kouluttajan kanssa.

Valmennuspäivän sisältöä räätälöidään osallistuvien yritysten tarpeisiin, joten vastaathan oheiseen kyselyyn mahdollisimman pian. Kouluttajana toimii muotoilutoimisto Kuudes Helsingin palvelumuotoilujohtaja Harri Nieminen.

Linkki ilmoittautumiseen ja kyselyyn: https://bit.ly/2lQhpzE Ilmoittautuminen 11.10. mennessä.

Lisätietoja valmennuksesta: [email protected]

Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennuspäivää. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus, jonka valmennuksen järjestäjä lähettää  yritykselle täytettäväksi ilmoittautumisen jälkeen.
Back To Top