skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Luodaan Yhdessä Menestystä: 2-osainen Työpaja 28.11. Ja 3.12.2019 Tampereella

Aika: 1. osa: 28.11.2019 klo 12:00 – 16:00  /  2. osa 3.12.2019 klo 12:00 – 16:00

Paikka: Tampereen ammattikorkeakoulun ProAkatemia. Finlaysoninkuja 21 A, 5. krs, Tampere

Tulevaisuus haastaa meitä kaikkia! Tampereella järjestetään 2-osainen työpaja osana hankkeen yritysyhteistyömallin kehittämistä. Työpajoissa keskitytään yritysten menestymiseen ja liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseen.

Tarjoamme yrityksellenne tilaisuuden verkostoitua, saada työkaluja ja menetelmiä liiketoimintaan. Tilaisuus on myös Sinulle, joka haluat onnistumisia omaan sisäiseen yrittäjyyteen sekä ideoita mahdolliseen uuteen yritystoimintaan. Parhaan hyödyn saat osallistumalla molempiin iltapäiviin.

 Jotta yrityksesi osaaminen on tuoretta ja uudistuvaa, tarvitaan läpi työuran jatkuvaa oppimista. Alan osaamisen ja teknisten taitojen lisäksi tarvitaan myös ns. pehmeitä taitoja (Soft Skills). Miten esimiehenä ja johtajana toimin, jotta työyhteisön jäsenet kokisivat menestystä ja syntyisi menestystarinoita sekä uutta liiketoimintaa? Entäpä itseni johtaminen?

Työpajassa ideoimme teemoja yhdessä sekä saamme menetelmiä ja työkaluja näihin haasteisiin. Taustana on positiivisen psykologian tutkittua tietoa.

Tilaisuuden valmentaja on lehtori, ProAkatemian valmentaja, KTM, PsM Toni Lehtimäki, positiivisen psykologian ja valmentamisen ammattilainen.

Tilaisuus on osa 6Aika/Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –hankkeen yritysyhteistyömallin kehittämistä (yritysten ja oppilaitosten välinen yhteistyö).

Ilmoittautumiset viimeistään 21.11. 2019 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua pian.

Linkki ilmoittautumislomakkeelle

Back To Top