skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Verkkovalmennus: Asiakaslähtöinen Kehittäminen Edu-tuotteissa

Yritysvalmennus verkossa: Asiakaslähtöinen kehittäminen edu-tuotteissa

Mitä on asiakaslähtöinen kehittäminen ja miten sillä voi vahvistaa omaa kilpailukykyään? Tule kuulemaan siitä lisää verkossa järjestettävässä yritysvalmennuksessa 16.4.

Aika: torstai 16.04.2020 klo. 9-16

Online koulutuksena 16.4.2020 pidettävä käytännönläheinen yritysvalmennus tarjoaa työkaluja oppimistuotteen pedagogisen laadun ja käytettävyyden kehittämiseen. Erityisesti valmennuksessa keskitytään käyttäjälähtöisen kehittämisen perusperiaatteisiin. Lisäksi syvennytään oppimisen mittaamisen tapoihin ja opetustuotteen retentiomekaniikkojen tarkasteluun ja ideointiin.

Valmennus on tarkoitettu kaikille koulutusalan yrityksille/organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden pedagogisen laadun kehittämisestä ja mittaamisesta.

Päivän kouluttajina toimivat Education Alliance Finland (ent. Kokoa Standard) yrityksen perustajat Saila Juuti ja Olli Vallo.

Koulutus pidetään suomeksi ja on yrityksille ilmainen, mutta on de minimis-tuen alainen. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja samasta organisaatiosta otetaan maksimissaan 2 henkilöä.

 

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen ilmoittautumistaan Irina Erlamolle. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus, jonka hanke toimittaa jokaiselle yritykselle erikseen. Lomakkeen, tarkemmat ohjeet sen täyttämiseen sekä ilmoittautumislinkin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

 

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu viimeistään 14.4.2020 klo 15.00.

Back To Top