skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Yritysvalmennus: Innovaatio-opettaja -verkkokoulutus

Yritysvalmennus: Innovaatio-opettaja

Kiinnostaako innovaatiokulttuuri? Haluatko tarttua rohkeasti yhteiskehittämisen kokeiluihin ja ymmärtää innovoinnin hyödyt käytännön tasolla? Ilmoittaudu mukaan ainutlaatuiseen valmennukseen, jossa käydään kattavasti läpi innovatiivisen toimintakulttuurin ja kokeilevan yhteiskehittämisen toimintaperiaatteet.

Innovaatio-opettaja-valmennus

Aika: 29.04.2020 kello 12-16 ja 27.05. kello 12-16

Paikka: Verkkokoulutus (Zoom)

 

Innovaatio-opettaja-valmennuksen tarkoitus on auttaa koulujen opetushenkilöstöä toimimaan yritysten kanssa sekä ymmärtämään innovoinnin ja yhteiskehittämisen peruskäsitteet käytännössä. Valmennuksen jälkeen osallistujat ovat valmiita aktivoitumaan käytännönläheiseen ja innovatiiviseen ajatteluun sekä yhteiskehittämiseen. Jokaisella on valmennuksen jälkeen käytössään konkreettisia työkaluja, joilla innovaatiokulttuuria voi lähteä viemään eteenpäin omassa työssään.

 

Saat vastauksen kysymyksiin siitä miten uudet kehittämisideat syntyvät ja miten niitä voi viedä tehokkaasti eteenpäin. Innovaatiot eivät ole aina rakettitiedettä, vaan hyvinkin pienillä asioilla voi olla suuri merkitys. Valmennus pureutuu konkreettisiin esimerkkeihin, joiden avulla jokainen voi toimia kontaktihenkilönä erilaisissa innovaatio- ja yhteiskehittämiskokeiluissa.

 

Koulutuksen sisällöstä vastaa Eeva Kiuru Health Innovation Academy Oy:sta. Eeva auttaa asiantuntijoita kehittymään innovaattoreiksi ja hän on kouluttanut satoja sosiaali-, terveydenhuollon ja hyvinvointialojen ammattilaisia.

 

Valmennus on tarkoitettu kaikille sivistystoimialalla työskenteleville työntekijöille ja asiasta kiinnostuneille. Mukaan ovat tervetulleita niin alan konkarit kuin asiasta kiinnostuneet.

 

Samansisältöisiä koulutuksia järjestetään kaksi, 29.04. ja 27.05. Huom! Tilaisuuteen on mahdollista ottaa rajoitettu määrä osallistujia, joten ilmoittaudu heti mukaan.

 

Lisätietoja koulutuksesta antaa Irina Erlamo: [email protected]

 

Ilmoittaudu mukaan tästä:

29.04.
https://link.webropolsurveys.com/S/1A971A786B703A12
Ilmoittautuminen on auki 20.04.2020 asti

27.05.
https://link.webropolsurveys.com/S/3DABCD8BCAEE27E1
Ilmoittautuminen on auki 22.05.2020 asti

Back To Top