skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Yritysvalmennus: Yhteiskehittämisen ABC
Kuva: Joonas Salo Photography, www.joonassalo.com

Yritysvalmennus: Yhteiskehittämisen ABC Turussa

Kiinnostaako yhteiskehittäminen? Tule kuulemaan ja oppimaan lisää siitä, miten yhteiskehittämisellä voidaan optimoida liiketoimintaprosessia sekä edistää oppimista.

Yhteiskehittämisen ABC -yritysvalmennus

Tiistai 10.03.2020, 9.00 – 16.00

HUB Turku, Nunnankatu 4, 20700 Turku

 

Yhteiskehittämisen ABC -valmennus pitää sisällään uutta tietoa ja ideoita yhteiskehittämisestä. Päivän aikana osallistujat saavat kattavan tiedon mitä yhteiskehittäminen on ja mihin kaikkeen se soveltuu. Mitä se tarkoittaa niin opetuksen kuin yritystoiminnan näkökannasta ja miten se hyödyttää kumpaakin osapuolta. Valmennuksen tavoitteena on tuoda esille konkreettisesti yhteiskehittämisen periaatteita ja hyötyjä, jotta yhteiskehittämistä on tulevaisuudessa helpompi toteuttaa ja kokeilla. Päivä rakentuu kattavasti niin asiantuntijasisällön kuin tekemällä oppimisen pariin.

 

Koulutuksen sisällöstä vastaa Pekka Toivanen MUOTOHIOMO Oy:stä ja hän toimii myös tilaisuuden fasilitaattorina. Pekalla on kattavaa kokemusta yhteiskehittämisestä, koska hän on koordinoinut useita eri yhteiskehittämisen hankkeita. Pekka on koulutukseltaan sisustusarkkitehti SIO ja hän ollut mukana kehittämässä esimerkiksi Helsingin kaupungin oppimisympäristöjen käyttäjäkuulemista ja suunnittelun ohjausta.

 

Yritysvalmennus on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille ja sivistystoimialan työntekijöille. Mukaan ovat tervetulleita niin yhteiskehittämistä tehneet kuin asiasta kiinnostuneet.

 

Valmennus on osallistujille maksuton

 

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/E1108B1C61A03172

 

Ilmoittautuminen on auki 02.03.2020 asti

 

6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hankkeen yritysvalmennukset ovat de minimiksen alaista tukea. Osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -ilmoitus ennen valmennuspäivää. Kyseessä on EU-komission De minimis -asetuksen (Komission asetus (EU) N:o 1407/2013) mukainen ilmoitus. Autamme tarvittaessa yritystä ilmoituksen laatimisessa.

Back To Top