skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Helsinki Edtech Fair 6.11.2019

Helsinki Edtech Fair -messut tulevat taas! Tällä kertaa järjestämme messut keskiviikkona 6.11.2019 osana Helsinki Education Week -kokonaisuutta.

Messuilla kohtaavat koulutusratkaisuja kehittävät yritykset, helsinkiläiset opettajat ja oppilaat sekä kaupungin ja hankkeiden edustajat. Messujen ensisijaisena tavoitteena on dialogin avaaminen sekä tiedon ja kommunikaation lisääminen eri toimijoiden välillä.

Päivän tarkempi aikataulu laaditaan pian, ja tiedot aikataulusta päivittyvät tälle tapahtumasivulle. Helsinki Edtech Fair pidetään tällä kertaa Ressun peruskoulun tiloissa klo 10-14. Vilkaise tunnelmia viime kevään messuilta täältä!

Opettajille tapahtuma on hieno mahdollisuus tutustua uusimpiin suomalaisiin ja kansainvälisiin opetusteknologian ratkaisuihin!  Opettajia pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen Helsinki Education Week -sivuston kautta. Voit tuoda messuille myös oppilaita. Ilmoitathan mukana tulevat oppilaat myös ilmoittautumislomakkeella. Messuille voi osallistua vapaasti oman aikataulun mukaan klo 10-14 välillä.

Messuille ovat ilmoittautuneet jo seuraavat yritykset:

                                                             

                                                      

                                   

 

                                                              

 

Opettajilla ja oppilailla on keskeinen rooli edtech-tuotteiden yhteiskehittämisessä, joka parhaimmillaan hyödyttää sekä kouluja että yrityksiä. Kerromme messuilla myös yhteiskehittämiseen keskittyvästä EAC-mallista, joka helpottaa yritysten pääsyä Helsingin kaupungin kouluihin tekemään pilotointeja ja kokeiluja. Mikäli sinulla on kiinnostusta olla mukana kehittämässä koulutusalan tuotteita, tämä voisi olla sopiva väylä!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt ja Inno – Innovatiivisten oppimisympäristöjen ja pedagogisen toimintakulttuurin kehittäminen kokeiluilla -hankkeet.

Back To Top