skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Tervetuloa Energy Hackathoniin Turkuun!

Aika: 17.-18.5.2019

Paikka: SparkUp, Turku, Tykistökatu 4, 20520 Turku

Energiankulutuksen vähentämisellä niin kodeissa, kouluissa ja töissä on suuri merkitys päästövähennystavoitteiden saavuttamiseksi ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. Energiankulutuksen pienentämiseksi on hyvä tehdä energiateemasta sekä omista vaikutusmahdollisuuksista kiinnostavaa ja osallistavaa jo lapsille ja nuorille.

Energy Hackathonissa etsitään uusia ratkaisuja siihen, miten energiaa ja energiankulutusta voisi tehdä näkyvämmäksi ja sen säästäminen mielenkiintoiseksi mahdollisimman konkreettisilla ja hauskoillakin tavoilla. Millaisten uusien digitaalisten sovellusten ja pelien avulla energiateemasta voisi oppia enemmän sekä rakennuksissa että niiden ulkopuolella?

Tapahtuma on suunnattu peli-alan, energia-alan ja ohjelmistoalan yrityksille, start-upeille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille!

Energiadatan visualisoinnissa ja hyödyntämisessä on valtava potentiaali. Digitaalisten ratkaisujen ja visualisoinnin yhdistäminen energiadataan sekä energiateemaan uusin tavoin voi avata kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille.

Palkintona jaetaan 4000 euroa sekä voittajatiimille/tiimeille tarjotaan tukea ratkaisujen jatkokehittämiseen ja pilotointiin. Voittajatiimi pääsee myös esittelemään ratkaisuaan 6Aika-ständille SHIFT-yritysfestivaaleille. Lisäksi voittajatiimille/tiimeille jaetaan palkintona Lenovon kannettavia.  Lue lisää palkinnoista Hackathonin säännöistä.

Tapahtumassa tiimit saavat tukea ja sparrausta ideoiden kehittelyyn laajalta joukolta asiantuntijoita. Mukana sparraamassa 6Aika Energiaviisaat kaupungit-hankkeen edustajat ja 6Aika Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt hankkeen edustajat,  Educraftor, Tieto Finland Oy, ISS Oy, Fortum Oyj ja Turku Energia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Lyytissä!

Energy Hackathon

 

 

Back To Top