skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Verkkotyöpaja: EdTech-yrityksen Rahoitus Ja Kriisinhallinta Covid19-aikana

Verkkotyöpaja: EdTech-yrityksen rahoitus ja kriisinhallinta Covid19-aikana

Aika: maanantaina 4.5. klo 9-12.30

Koronakriisi on vaikuttanut monen yrittäjän arkeen ennennäkemättömällä voimalla. Myös koulutusteknologiaa kehittävät yritykset ovat monella tapaa uuden edessä. 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt-hanke yhteistyössä xEdu-kiihdyttämön kanssa järjestää edtech-yrittäjille tarkoitetun työpajan, jossa kootaan oppeja kriisistä selviämiseen, annetaan perustietoa kansainvälisestä myynnistä tämän poikkeuksellisen ajan keskellä sekä kootaan perustietoa eri rahoitusinstrumenteista.

Kaikissa moduuleissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja erityisesti moduulit 1 ja 2 ovat erittäin osallistavia.

Työpajan ensisijainen kohderyhmä ovat eri vaiheissa olevat edtech-yritykset ja koulutusalalla toimivat yrittäjät. Myös edtech-alalla toimivat asiantuntijat voivat osallistua työpajaan. Työpaja pidetään pääosin suomeksi (osa puheenvuoroista tosin englanniksi) ja on osallistujille maksuton. Puhujien esittelyt löytyvät kutsun lopusta.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Ohjelma 4.5.2020:

8:50-9:00 Kirjautuminen ja tekniikan tarkastus
9:00-9:05 Tervetuloa & työpajan aikataulu, puheenvuorojen jakamisen käytäntö ja muut toteutukseen liittyvät asiat
9:05-10:00 Aihe 1: Pohdinta johtamisesta ja jaksamisesta edtech-yrittäjänä Covid19-aikana, Hilkka Alatalo-Korpi
10:00-10:15 tauko
10:15-11:15 Aihe 2: Myynti ja kansainvälistyminen Covid19-aikana, Juha Merinen
11:15-11:30 tauko
11:30-12:30 Aihe 3: Rahoitus Covid19-aikana: alustukset + paneelikeskustelu
yksinyrittäjät ja alle 5 hlöä työllistävät yritykset, Mia-Stiina Heikkala
yli 5 hlöä työllistävät yritykset, Piia Moilanen
How does Covid19 affect edtech VC investing?, Will Cardwell

Fasilitoija: xEdu

Puhujien esittely:

Hilkka Alatalo-Korpi
Olen Hilkka Alatalo-Korpi, kokenut start-up-yrittäjien coach (edtech) ja esimiesten kouluttaja. Olen coach, fasilitoija ja ajatusten herättäjä. Tässä kontekstissa haluaisin pohtia sitä, miten työ voi sujua ja miten saadaan fokus pidettyä, vaikka punnuksia ja vastavoimia on paljon. Puhun ajattelusta, vaihtoehdoista, luovuudesta ja oivalluksesta. Annan ajatuksia johtamiseen juuri nyt ja ohjaan pohtimaan, miten tiimistä voi tulla tehokas ja kehittyvä. Hyviä ajatuksia aina, mutta juuri nyt on tärkeää päästä katsomaan eteenpäin, kun voimat vievät helposti väärään suuntaan. Työotteeni näkyy sivuilla www.haknova.com

Juha Merinen
Juha Merinen on erittäin kokenut kansainvälisen liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin sekä kehittämisen että johtamisen asiantuntija lähes 30 vuoden kokemuksella. Juha on analysoinut, kehittänyt, toteuttanut ja johtanut lukuisia strategisia kansainvälisen myynnin kehitysprojekteja ja toimintamalleja. Juhan erityisosaamisalueita ovat strategisten kumppanuuksien sekä yhteistyö- ja jakeluverkostojen kehittäminen, kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin strategisten kumppanuusohjelmien rakentaminen sekä haastavien myynnin toimintamallien konseptointi.

Mia-Stiina Heikkala
Olen Mia-Stiina Heikkala, Helsingin kaupungin uudet yritykset edtech- kasvuyritysten neuvoja. Autan asiakasyrityksiäni kasvamaan ja tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja verkostoja. Tässä työpajassa kerron pienten, alle 5 henkeä työllistävien yritysten mahdollisuuksista rahoitusmahdollisuuksista tässä poikkeustilanteessa.

Piia Moilanen
Piia Moilanen on Business Finlandin asiantuntija, joka vetää nykyään Opetusteknologia alustataloudessa -kampanjaa.

William Cardwell
William Cardwell is partner at Courage Ventures Funds, impact-focused VC with several edtech startups in their portfolio and a chairman of xEdu, an edtech accelerator with 70 edtech startup portfolio. Currently his main occupations are investing (including edtech sector), teaching entrepreneurship and finances at Kenan-Flagler Business School at University of North Carolina-Chapel Hill, Aalto University Executive Education and Helsinki School of Business, and consulting in various startup and entrepreneurship matters. He has extensive experience in financing, founding and managing companies, investing and developing entrepreneurship education.

Back To Top